Vraag de makelaar naar de beschikbaarheid.

Verkoop gestart!

Verkoopprocedure

De verkoop van de woningen en de kavels is gestart. Heb je interesse voor een woning dan kan je op de Klikbare kaart zien wat er beschikbaar is. Of neem contact met ons op!

Inschrijven

Als eerste stap kun je jezelf als belangstellende aanmelden om op de hoogte te worden gehouden over Centrumplan Achterstraat fase 2. Vul hiervoor je gegevens in bij INSCHRIJVEN. Er wordt direct dan ook een persoonlijk account voor je aangemaakt.
Als je reeds bent aangemeld bij Jansen Bouwontwikkeling of Bernheze Makelaars dien je deze handeling óók te verrichten. Het aanmelden via deze website maakt het zodra de verkoop start, mogelijk om in te schrijven voor een woning of kavel.
Bedankt voor je medewerking!

inschrijven

Financiële haalbaarheidscheck

Goed voorbereid inschrijven straks bij de start van de verkoop? Doe een financiële haalbaarheidscheck! Download (en print) het formulier hieronder. De ingevulde haalbaarheidscheck kun je als de verkoop start, bijvoegen in de digitale inschrijfmodule (hierover ontvang je als de verkoop bijna start meer informatie!). Een haalbaarheidscheck die aantoont dat de gewenste woning ook daadwerkelijk financierbaar is, geeft je voorrang bij de woningtoewijzing. Vragen hierover? Neem dan contact op met Bernheze Makelaars in Uden, T 0413-243 818

Download >>

Toewijzing

Als de verkoop gestart is, kun je inschrijven voor een woning.
Na een inschrijfperiode worden de woningen toegewezen. Krijg je helaas geen woning toegewezen, dan plaatsen wij je op de reservelijst. Mogelijk dat je dan gebeld wordt als er iemand afvalt.
Verkoopgesprek

Heb je een woning toegewezen gekregen dan word je uitgenodigd voor een verkoopgesprek met de makelaar. In verband met het coronavirus stemmen wij met je af, hoe de afspraak het beste kan plaatsvinden.
Wij nemen in het gesprek alles met je door over jouw woning in Centrumplan Achterstraat, zoals alle technische details van de woning, de gewenste kopersopties en de voorlopige planning.

Vragen hierover? Neem contact op met de makelaar.
Bernheze Makelaars in Uden, T 0413-243 818 E nieuwbouw@bernheze.nl

Of mail direct >>

Ontwikkeling:
Jansen Bouwontwikkeling B.V. Wijchen

Verkoop & informatie:
Bernheze Makelaars
Bitswijk 10 - Uden
Tel. 0413-243818
E-mail nieuwbouw@bernheze.nl